Jegyek

Blog

2012
Aug
13
8 éve, 1 hónapja
(Marc Marquez blogja)

Sziasztok!
 
Befejeződik a nyaralás, már meghalunk a következő versenyért, ami Indianapolisban lesz. Egy hónap után újra versenyezni fogunk, sőt, kettő jön egymás után.
 
Az elmúlt két hét nagyon hasznosan telt számomra, pihentem és visszanyertem az erőmet a szezon első fele okozta megpróbáltatásokat követően. Amint azt már tudjátok, túl vagyunk egy sikeres portimaói teszten, amin a naptár második felére készültünk fel.
 
Múlt héten Galíciában voltam, egy hihetetlen eseményen. Nagyszerű volt öt világbajnoki motort látni Vigo város központjában körözni, a közönség meleg szívvel fogadta őket. Jó néhány nagyszerű szurkoló van Galíciában, hétvégén személyesen is találkoztam velük.
 
Kedden Indianapolisba utazok, a versenynaptár egyik legendás helyszínére, egy olyan pályára, amit szeretek. Megpróbálunk olyan gyorsan alkalmazkodni, amilyen gyorsan csak lehet, hogy jól fel tudjunk készülni a vasárnapi versenyre.
 
Találkozunk jövő hétfőn!
 
Üdv!
 
Marc

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: