Jegyek

Blog

2012
Jul
23
8 éve, 2 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)

Sziasztok!
 
Ezen a héten repülünk az USÁ-ba, egy pompás pályára, ahol szeretünk versenyezni, szeretünk mindent, ami ezzel kapcsolatos. Ugyanakkor nagyon bonyolult pályáról van szó.
 
Különleges formája van. Nagyon szűk, sok emelkedővel és lejtővel. A „Dugóhúzó” nagyon híres, de mielőtt odaér az ember, meg kell mászni néhány emelkedőt, ami a TV-ben lehet, nem is annyira feltűnő.
 
A beállítások a legfontosabbak, mert a motornak segítenie kell, amennyit csak lehet, abban hogy ne fáradjunk el hamar, mert ez a pálya egy pillanatnyi pihenésre sem ad lehetőséget. Még a célegyenesben sem, hiszen tulajdonképpen az is egy kanyar.
 
Jobban várjuk, mint valaha, hogy ott motorozhassunk, mindent megteszünk, hogy az élmenőkkel tartsunk, és a győzelemért harcolhassunk. De azért is meghalunk, hogy lássuk, a Mugellóban kipróbált újítások Laguna Secában is jól máködnek-e. Két különböző típusú pályáról van szó, őszintén szólva, ennél eltérőbb pályák nincsenek is, úgyhogy nagyszerű hír lenne, ha mindkét helyszínen fejlődést tudnánk felmutatni.
 
Találkozunk Laguna Secában! Nagy ölelés mindenkinek!
 
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: