Jegyek

Blog

2012
Jul
02
8 éve, 2 hónapja
Sziasztok!
 
Sok tényező miatt egy hihetetlen asseni hétvégén vagyunk túl, most már ismét úton vagyunk a következő GP felé, Németországba. Örült időszaka ez a szezonnak, így egy ekkora esés, mint amit Assenben elszenvedtem, messze van az ideálistól akkor, amikor három verseny jön egymás után. Bár, a lelkesedésem nem volt a legnagyobb, és különösebben nem is mentem jól, a csapatom nem hagyott magamra.
 
Nem számítottunk rá, hogy pole-ba jutunk, ráadásul, amikor szombaton reggel felébredtem, a mozgásom sem volt valami jó, az egész testem fájt! Néhány fájdalomcsillapító beszedése és gyulladáscsökkentő krém használatát követően a fizikoterapeutám a körülményekhez képest a lehető legjobb állapotba hozott. A verseny brutális volt a karjaimnak, mert azokkal próbáltam kompenzálni a sérüléseim, így győzelemmel távozni tényleg fantasztikus volt, szeretnék köszönetet mondani érte a srácoknak a Repsol-Hondánál.
 
Sajnálom Jorgét, senki sem így akar utolérni valakit a bajnokságban. Ha ő hibázott volna, az más sztori, de így kiütni valakit, sajnálom, de biztos vagyok benne, hogy erősebben fog visszatérni Németországban. Most pihentetnem kell a testem egy pár napig, mielőtt négy nap múlva visszamászok a motorra.
 
Köszönöm az összes kedves üzenetet, találkozunk legközelebb.
 
Casey

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: