Jegyek

Blog

2012
Oct
08
7 éve, 11 hónapja
(Dani Pedrosa blogja)
 
Hello!
 
Lassan elkezdődik az ázsiai turnénk, én pedig nagyon örülök, hogy a három soron következő versenyből az első Japánban lesz.
 
Számunkra ez olyan, mintha otthon versenyeznénk, mert ez a pálya nagyon közel van a Honda gyárához. A Honda sok tagja versenyről versenyre utazik velünk, de nagyon sokan vannak azok, akik mindig a gyárban vannak, keményen dolgozva azon, hogy megfeleljenek az állandó követelményeinknek. Motegiben ők is ki tudnak látogatni a pályára, úgyhogy mind miattuk, mind a szurkolók miatt és saját magunk miatt is fontos lenne győzelmet szerezni.
 
Meglátjuk, milyen lesz az időjárás a hétvége során, de Motegi olyan pálya, ami nagyon megkínozza az első gumit, hiszen sok a kemény féktáv, így erre nagyon oda kell majd figyelnünk. Aztán meglátjuk, milyen lesz a tapadás, így a hátsó gumira is figyelnünk kell majd.
 
Ahogyan azt már múlt héten is mondtam, győznünk kell a világbajnoki cím megszerzéséhez, semmi másra nem gondolhatunk.
 
Ezen a hétvégén Casey (Stoner - a szerk.) visszatér. Fontos pilóta, olyan valaki, akit nehéz legyőzni, és aki hiányzik, ha nincs ott a mezőnyben. Örülök neki, hogy sikerül a szezon vége előtt visszatérnie, és hogy gyorsan felépült.
 
Üdv,
Dani

(Forrás: Repsol)

(Blog-, illetve humorrovatunk bejegyzéseihez hozzászólni az adott bejegyzés címére kattintva lehet, a bejegyzés alatt így megjelenő hozzászólás részen.)

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: