Jegyek

Blog

2012
Jul
13
8 éve, 2 hónapja

 
Lufi, zizi, bambi, pezsgődurranás és háromszoros hip-hip hurrá!!! A nagyszerű hírről bizonyára Ti is értesültetek már: szakaszgyőzelem és összetett MÁSODIK hely – ezzel zárta a Szalay-Bunkoczi kettős a 2012-es Silk Way Rally-t.
 
Azt gondolom – és remélem, egyetértetek velem abban -, hogy Baluék történelmi tettet vittek véghez, hiszen magyarok közül ilyen rangos eseményen eddig még senki sem produkált hasonló eredményeket. A Selyemút ralit a szakma és a közvélemény is a Dakar utáni legjelentősebb megmérettetésként tartja számon, így extra pont, hogy az Opel Dakar Team oszlopos tagjai a 2013-as sivatagi show előtt egészen a dobogó második fokáig hajtották az Antarát!

Ez a siker azt az érzést idézi fel bennem újra, amikor a MotoGP-ben eltöltött több, mint 10 év alatt megszerzett győzelmeket a dobogónál ünnepelhettem, és biztos vagyok benne, hogy Baluékban és a közvetlen csapattagokban valami nagyon hasonló játszódik le. Két hősünk mellett ne feledkezzünk meg arról a háttérről sem, amit szintén igazán kivételes szaktudású és akaraterejű kollégák, közreműködők, segítők biztosítottak, így Zsozso, Jani, Peti és Mindenki, BRAVI RAGAZZI!!! Szép volt, fiúk! Végül, de nem utolsó sorban köszönet Németh Ottónak, aki mindvégig hitt és hisz a csapatban, és aki csapatfőnöki feladatait maximálisan túltejesítve kitartó munkával elérte, hogy az ilyen és hasonló nemzetközi versenyeken ott lehessen az Opel Dakar Team…

Férfiasan bevallom, el is morzsoltam egy könnycseppet, nagyon boldog vagyok, hogy alkalmi megbízatásom ilyen remek hírrel zárhatom, egyben kicsit sajnálom is, hogy vége ennek az igazán izgalmas hétnek, viszont örülök, hogy annál nagyobb erőbedobással és lelkesedéssel állhatunk neki az újabb kihívásnak, a Dakar Rally előkészületeinek. Egyben szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki munkájával, segítségével hozzájárult az oroszországi küldetés sikeréhez, biztos vagyok benne, hogy a Dél-amerikai megmérettetésre legalább ugyanilyen lelkesedéssel készül majd valamennyi közreműködő.
 
Stratégiai partnereinket – a teljesség igénye nélkül – (akiket már régen nem szponzoroknak hívok, nemhiába), a Henkel Magyarországot, a Total Magyarországot, az MVM Partnert sem véletlenül hagytam utoljára, nélkülük – ahogy mondani szokás – nem jöhetett volna létre… KÖSZÖNJÜK!
 
Örülök, hogy a kulisszák mögül szállíthattam a híreket, Nektek köszönöm a figyelmet, ciao a tutti, IRÁNY DÉL-AMERIKA!

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: