Jegyek

Blog

2012
May
02
8 éve, 9 hónapja
Sziasztok!
 
A már jól megszokott módon írok Nektek néhány mondatot az asseni hétvége után és a számomra már nagyon várt monzai futam előtt.
 
Az Assenben történtekről már gondolom mindenki olvasott, úgyhogy most csak pár új információt osztok meg Veletek. Hollandiából sajnos idén is csalódottan távoztunk főként, hogy ismét igen jó pozíciót kellett feladnom. Miután a kamion is hazatért, azonnal elküldtük a kábelkötegemet Olaszországba, hogy mihamarabb orvosolják a versenyen tapasztalt problémáinkat. Nos úgy néz ki, hogy meglett a hiba oka, ugyanis két helyen is találtak kontakthibát, ami miatt sem a „displayem” sem a „tracion controlom” (kipörgésgátló) nem működött a futam hatodik körétől. Két csatlakozóm ázott be, az egyik a kijelzőn lévő dugaj, ahonnan az adatokat töltjük le, a másik pedig az egyik műanyag kapcsoló, ami nem zárt rendesen és beázott. Természetesen jön a kérdés, hogy miért pont most és másnak miért nem? A válasz egyszerű… Nem voltunk szerencsések, de legközelebb már ez sem fordulhat elő, úgyhogy ez is kipipálvaJ. Egy viccesebb story, ami persze csak utólag csalt mosolyt az arcomra, hogy a sisakomat „kizárták’” közvetlenül az első időmérő előtt. Abban a pillanatban elég ideges lettem, mivel az volt az FIM problémája, hogy már több mint három éves modellbe megyek... Mondtam is egyből, hogy már megint a szegény embert bántjákJ, holott sokat nem tehettem róla. Ezek után Alex gyorsan rohant a Shoeihez, hátha van nekik valami új sisak, mert a következő edzésre már nem használhattam a sajátomat. Szerencsére volt „raktáron” egy XS-es méretű, de valami amerikai dizájnos (még most sem tudtam kideríteni, hogy kié lehetett), amit kicsit felspéciztem a saját matricáimmal, így már egész jól nézett ki. Viszont most már kaptam két új fehér Shoei-t amin egyelőre csak a szponzorok matricái lesznek rajta, mert a dizájnolásra nincs most idő. Remélem azonban, hogy Monzába a szerencsénket is meghozza az új sisak.
Monzáról annyit, hogy úgy érzem remek formában vagyok, a pályát nagyon kedvelem, a motor is jó és keményen fogok küzdeni a jó rajtpozícióért. Bízom benne, hogy az időjárás kedvezőbb lesz, mint Assenben. Itthon sokat edzettem a szponzorom, a Ramada Oriental SPA jóvoltából, ahol mostanában elég sok időt töltök. Edzés után mindig úgy időzitek, hogy tudjak a wellness részen feltöltődni, koncentrálni. A múlt héten anyukám szülinapját ünnepeltük a családdal és még a hosszú hétvége előtt egy barátomnak volt a 30. születésnapja, ami egy elég jó buli volt, így egy kis kikapcsolódást is beiktattunk.
 
A szerdai indulás előtt még egy Margit-szigeti futás és egy „Ramadázás” is belefér, hogy a pénteki edzésre maximálisan feltöltődve készen álljak.
 
Üdv mindenkinek,
Imi

A Te véleményed?
A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: