Jegyek

Wolff szerint a Mercedes hamar megoldja a spielbergi...

F1
Wolff szerint a Mercedes hamar megoldja a spielbergi problémákat
2020.07.07. 10:56
A címvédő istálló csapatfőnöke nem aggódik.
 
Az Osztrák Nagydíjon többször is figyelmeztetni kellett Valtteri Bottast, valamint Lewis Hamiltont, hogy vigyázzanak a spielbergi pálya kerékvetőivel, hiszen a fellépő vibráció komoly váltóproblémákat eredményezhet. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azonban nem gondolja, hogy a második osztrák futamon is felmerülne ugyanaz a probléma. Szavait a Motorsport.com szakoldal idézi:

„Remek csapatunk van Simon Cole körül a megbízhatóságot illetően, és meg fogják oldani a problémákat. Én úgy tudom, hogy vannak megoldásaink, hogy legalább javítsunk a mostani helyzeten. Ha meglesz a módja annak, hogy a következő futamon megóvjuk az autókat, akkor minden rendben lesz, de szerencsére tényleg vannak ötleteink.”

„Ezen a pályán sok gondot tudnak okozni a kerékvetők. Remek versenyhelyszín a spielbergi, de ha túl szélesen érkezel bizonyos kanyaroknál, akkor megsérülhet a felfüggesztés. A versenyzők természetüktől fogva a lehető leggyorsabban akarnak menni, és ehhez persze szükségük van a kerékvetőkre. Ha viszont túl sokat használják őket, akkor a vibráció komoly károkat tehet az autóban.”

Fotó: Daimler Media Site
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: