Jegyek

Az LCR-nél várják Alex Marquez érkezését

MotoGP
Az LCR-nél várják Alex Marquez érkezését
2020.07.13. 16:06
Lucio Cecchinello ugyan kijelentette, hogy még az idei évre koncentrálnak, de örül annak, hogy az ifjabb Marquez velük folytatja 2021-ben.
 
Ma délelőtt érkezett a bejelentés, hogy 2021-től Pol Espargaro veszi át Alex Marquez helyét a Repsol Hondánál, ezzel együtt az is kiderült, hogy a fiatalabb Marquez Cal Crutchlow helyére érkezik az LCR Hondához. Crutchlow az elmúlt évek legeredményesebb szatellit versenyzője, három győzelmet és 12 dobogót szerzett Lucio Cecchinello csapatával, de a csapatfőnök örül annak, hogy Alex Marquez személyében egy fiatal tehetség érkezik hozzájuk.

„Először is azt szeretném elmondani, hogy teljes mértékben az idei évre koncentrálunk, és egy sikeres 2020-as szezont szeretnénk teljesíteni. Cal és Taka (Nakagami – a szerk.) két nagyszerű versenyző, és jó eredményeket érhetnek el a rövid szezonban.”  - idézi a csapatfőnök, Lucio Cecchinello szavait a Crash.Net szakoldal.

„Örülünk, hogy Alex Marquez velünk fog versenyezni a következő évtől. Kétszeres világbajnok, nagyon büszkék és boldogok vagyunk, hogy a HRC nekünk adta azt a feladatot, hogy segítsük őt MotoGP karrierjének az elején. Az elmúlt években az LCR csapata lett a legeredményesebb független istálló, Cal Crutchlow 12 dobogójával és három győzelmével. A csapat izgatott, hogy egy újabb projektben vehet részt a Honda mellett, és mint mindig, a legjobbat fogjuk nyújtani, hogy felkészítsünk egy versenyzőt a MotoGP-re.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: