Jegyek

Espargaro: „Olyan magas szinten fogok idén teljesíteni,...

MotoGP
Espargaro: „Olyan magas szinten fogok idén teljesíteni, amit a KTM megérdemel”
2020.07.14. 18:01
A spanyol versenyző Instagram posztjában elmondta, hogy nagyon várja a közös munkát a Hondával, de idén is a legjobb formájában szeretne teljesíteni.
 
Pol Espargaro a negyedik szezonját kezdi a KTM versenyzőjeként, jövőre viszont már a Repsol Honda versenyzője lesz Marc Marquez mellett. Espargaro az Instagram posztjában mondott köszönetet a csapatának, és idén is a legjobbját szeretné kihozni magából, hogy kifejezze háláját az osztrák gyártónak.

„Ahogyan mindannyian tudhatjátok, a következő évtől a KTM és én külön utakon folytatjuk, az életem 4 legizgalmasabb és legszebb éve után” – idézi Espargaro szavait a Crash.Net szakoldal. „Tudva, hogy sok esetben gyengébb fegyverekkel vonultunk csatába, mint a többiek, együtt harcoltunk és kitartottunk, hogy legyőzzük az akadályokat, amelyeket egy teljesen új projekt állított fel számunkra. Egy fáradhatatlan harcosokból álló csapat vesz körül, akik mindig mindent beleadtak. 2021-ben a HRC-nél fogok versenyezni, és megpróbálom megmutatni, hogy mire vagyok képes, ugyanolyan elszántsággal és áldozatokkal az életem új szakaszában, mint a mostani. De még van egy szezonunk együtt, és olyan magas szinten fogok teljesíteni, amit ez a gyártó megérdemel. Hajrá KTM!”

Espargaro elmondta még gondolatait a szezonnyitó jerezi fordulóról is: „Szerintem minden spanyol versenyző örül, hogy Jerezben kezdődik a bajnokság, még ha a lelátók üresek is lesznek. Furcsa és rossz érzés lesz, mert ezen a helyszínen mindig nagyon jó a hangulat.”

Az idei versenynaptárral kapcsolatban a KTM csapatmenedzsere, Mike Leitner is elmondta véleményét: „Nagyon különleges lesz ez a szezon, de nem lesz hátrány az újoncoknak, mert több idejük lesz megtanulni, hogyan dolgozzanak, majd a második versenyeken még jobb eredményt elérni. Fontos, hogy minden versenyző egészséges maradjon. Úgy gondolom, a két teszttel a Red Bull Ringen és Misanóban mindent megtettünk, amit lehetett.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: