Jegyek

A Ducati tagadja, hogy Lorenzóval tárgyalnak a jövő évről

MotoGP
A Ducati tagadja, hogy Lorenzóval tárgyalnak a jövő évről
2020.06.24. 18:15
Lehetett néhány pletykát hallani arról, hogy a spanyol megkereste a Ducatit, ezt azonban tagadják az olaszok.
 
A héten még Lin Jarvis, a Yamaha csapatfőnöke beszélt arról, hogy szerinte Jorge Lorenzo azért szeretett volna szabadkártyásként indulni a szezonban, hogy megtudja, mennyire versenyképes. Azt viszont elmondta, hogy ha Lorenzo vissza akar térni a mezőnybe, a Yamahánál nincs számára hely. Így felröppentek a pletykák, hogy a spanyol korábbi csapatánál, a Ducatinál érdeklődött, hogy van-e lehetőség arra, hogy 2021-től újra velük induljon a MotoGP-ben.

Lorenzo első ducatis évében szenvedett, azonban a második szezonja közben, szinte varázsütésre elkezdett remekül teljesíteni, futamgyőzelmeket, dobogót és pole-pozíciókat szerzett. Ezért talán nem is lenne meglepő, hogy felkereste az olaszokat, ezt azonban a Bikesportnews értesülései szerint a Ducatinál mindenki cáfolta, habár Paolo Ciabatti, a csapat sportigazgatója azt mondta, hogy leghamarabb az osztrák futamok után hoznak döntés a jövő évről.

A Ducati számára talán a legnagyobb kérdés Andrea Dovizioso helyzete, hiszen róla is lehetett olyan pletykákat hallani, hogy elhagyná a csapatot, de egyre jobban úgy tűnik, hogy Doviziosónak sem marad más lehetősége, mint maradni az olasz márkánál.

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: