Jegyek

A Honda szívesen tesztelne még Stonerrel

MotoGP
A Honda szívesen tesztelne még Stonerrel
2014.10.31. 14:41
Úgy tűnik, a HRC nagyon meg volt elégedve a kétszeres MotoGP világbajnok, Casey Stoner munkájával a hét közepi tesztjükön. Shuhei Nakamoto az MCN-nek elmondta, nem tudja, vajon Stonert érdekelné-e több hasonló lehetőség, ők azonban szívesen dolgoznának vele a jövőben.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)

Casey Stoner ezen a héten, szerdán és csütörtökön egy kétnapos tesztet hajtott végre Motegiben a Hondával. Az ausztrál világbajnok szerint nagyon jól sikerült ez a gyakorlás. A két nap alatt a Honda jövő évi motorját tesztelte azokkal a beállításokkal, amikkel korábban Dani Pedrosa és Marc Marquez használt a jövő évi gépen Brnóban és Motegiben. Ezen kívül sor került a Michelin abroncsainak próbájára is. Azt egyelőre nem tudni, hogy lesz-e folytatása ennek a tesztnek, az azonban ma világossá vált, hogy a Honda szempontjából a dolog nyitott.

A HRC ügyvezető alelnöke, Shuhei Nakamoto a motorcyclenews.com-nak elárulta, ő szívesen dolgozna tovább korábbi bajnokukkal, a kérdés csupán az, ő vajon mit gondol erről. Nakamoto nyilatkozata így hangzott: „Nem tudom, végrehajt-e több tesztet, de meg fogom tőle kérdezni, érdekelné-e, mert én szeretnék többet dolgozni vele a jövőben.” Magáról a motorról is ejtett néhány szót a szakember, aki az eddig látott 2015-ös RC213V-hez hasonlított azt a gépet, amit most Stoner próbált ki: „A váz ugyanaz, de a motorblokk egy kicsit más volt, még inkább a csúcsteljesítményre lett tervezve.” 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: