Jegyek

A Renault is megvillantott néhány részletet idei autójából...

F1
A Renault is megvillantott néhány részletet idei autójából – fotók!
2020.02.12. 15:43
Szerdán tartotta szezonindító eseményét a francia csapat, amely azonban se a teljes 2020-as versenygépet, sem annak végleges festését nem mutatta még be.
 

Szerda kora délután került sor a Renault Formula-1-es alakulatának szezon előtti évindítójára, amelyen megjelent a csapat vezetéséből többek között Cyril Abiteboul és Alain Prost, valamint a két pilóta, Daniel Ricciardo és az újonnan igazolt Esteban Ocon is. A 2020-as versenyautó viszont nem volt jelen: a közönségnek és aztán az internet népének csupán néhány részletfotó jutott, ráadásul az sem a végleges, hanem az idény előtti teszteken használt festéssel – teljes valójában csak a jövő heti barcelonai teszten csodálhatjuk meg az R.S.20-ast, de elvileg akkor sem végleges dizájnjában.

Az idei évad amúgy átmeneti és kettős lesz a Renault számára (is): elmondásuk szerint egyfelől tartani szeretnék az előző szezonok során mutatott lendületüket, másfelől pedig már a nagy szabályváltozásokat hozó és ezáltal nagy lehetőségekkel kecsegtető 2021-es idényre is fókuszálni fognak.

Fotó: Renault Sport Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: