Jegyek

A Suzuki nagyon készül a kezdésre

MotoGP
A Suzuki nagyon készül a kezdésre
2020.03.20. 17:02
Davide Brivio látszólag rendkívül elégedett a csapata munkájával, valamint a versenyzői felkészültségével.
 
A téli tesztidőszak alapján kiemelkedően erős év várhat a Suzukira, hiszen mind egy körön, mind versenytempóban szinte a legjobbat nyújtották, és Alex Rins képes volt hozni Maverick Vinales, vagy éppen Fabio Quartararo szintjét. Davide Brivio, a „kékek” csapatfőnöke a jól sikerült új motorról, valamint a versenyzői nagyon komoly szintű készültségéről is beszélt. Szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Nagyon csalódottak vagyunk a szezon eleji csúszás miatt, de sok potenciál van a motorunkban, és alig várjuk, hogy végre elkezdhessük a versenyzést. Jelenleg teljesen más azonban a lényeg, hiszen a kialakult krízis az egész világot érinti és a legfontosabb az, hogy vigyázzunk magunkra és a szeretteinkre. A Suzukinál keményen dolgozunk, hogy készen álljunk a jövendőbeli kezdésre. Technikai fronton remekül álltunk, és nem igazán tudtunk volna már javítani a motoron.”

„A srácok nem örülnek a helyzetnek, hiszen már nagyon szerették volna elkezdeni az idényt. Remek formában vannak, hiszen sokat edzettek, és rendkívül koncentrálnak arra, hogy készen álljanak az első futamra. Mindenki megérti, hogy a biztonság a legfontosabb, így el kell fogadniuk a meghozott döntéseket. Mindketten Andorrában élnek, és ebben a szörnyű szituációban is kemény edzéseket végeznek. Mivel nem tudjuk, hogy mikor kezdünk, így elég nehéz jó stratégiát kialakítani. A bajnokság vége elképesztően zsúfolt lesz, így erre is fel kell erre készülnünk.”

Fotó: Suzuki Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: