Jegyek

A Yamaha egy 45 fős csapattal készül az új szezonra

MotoGP
A Yamaha egy 45 fős csapattal készül az új szezonra
2020.06.13. 17:59
Massimo Meregalli szerint nagyon furcsa lesz a 2020-as év, de mindenképpen el kell indulnia az idénynek.
 
Massimo Meregalli szerint nagyon furcsa lesz a 2020-as év, de mindenképpen el kell indulnia az idénynek.
Láthatóan minden csapat kicsit máshogyan reagál a koronavírus miatt jelentősen átírt 2020-as MotoGP-versenynaptárra. A ducatisok inkább lelkesedtek, míg Massimo Meregalli, a Yamaha csapatmenedzsere folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy minden biztonsági előírást be kell tartani. Szavait a Crash.net szakoldal idézi:

„Végre vége a várakozásnak. Szerintem a 2020-as naptár bejelentésének mindenki örül, a rajongókat, a csapattagokat és a versenyzőket is beleértve. Nagyon fontos volt, hogy a lehető legjobb megoldásokat válasszuk, és emiatt megálljuk, de a Covid-19-cel történő harc után jobb idők jöhetnek. Ettől még a MotoGP nagy eséllyel nem lesz olyan, mint korábban volt.”

Meregalli a hangvillások készüléséről is beszélt kicsit: „A Yamaha központjában már hetek óta készülünk a startra. Minden szükséges egészség- és biztonságügyi intézkedést megtettünk, így teljesen készen állunk a kezdésre. Egy kisebb 45 fős csapattal készülünk, és természetesen minden szükséges biztonsági intézkedést be fogunk tartani. A futamok maguk elég furcsák lesznek a rajongók nélkül, de szerintem abban mind egyetértünk, hogy már az is jó, hogy otthonról lehet nézni a versenyeket.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: