Jegyek

A Yamaha hivatalosan is megerősítette a bér-erőforrásról...

MotoGP
A Yamaha hivatalosan is megerősítette a bér-erőforrásról szóló megállapodást
2013.04.06. 21:51
Ezen a hétvégén zajlik Katarban a Gyorsasági-motoros Világbajnokság 2013-as szezonjának nyitóhétvégéje, ebben az időszakban pedig szeretnek nagy bejelentéseket tenni a paddock szereplői. Így tett a Yamaha is: a hangvillások bérbe fogják adni az M1-es szívét, hogy azt különféle vázakba beépítve használhassák más csapatok.
 
Megerősítést nyert, amiről már annyit lehetett hallani. A Honda a jövő évtől az RCV „production” változatával fogja elhalmozni a MotoGP mezőnyét, a Yamaha pedig bérbe fogja adni az erőforrásukat. Most ez utóbbit hivatalosan is bejelentették.

A Yamaha Motor Co. Ltd. és a MotoGP jogait tulajdonló cég, a Dorna Sports SL megállapodást kötött, amely szerint a Yamaha egy éves időtartamra fogja felajánlani az YZF-M1 erőforrását más csapatoknak, hogy azok eredményesebben vehessék fel a küzdelmet a MotoGP-ben. Az erről szóló hivatalos bejelentésre a Katari Nagydíj helyszínén került sor, és a 2014-es, 2015-ös valamint a 2016-os szezonra szól.
 
A kondíciókat teljes részletezettségében rövid időn belül megtudhatják az érdeklődő csapatok. Az erőforrásokat szabadon lehet majd felhasználni, saját vázba is beépíthetők lesznek, vagy a vázgyártást kiszervezhetik egy független vázgyártónak.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: