Jegyek

Akár vissza is vonulhat a szezon végén Raikkönen

F1
Akár vissza is vonulhat a szezon végén Raikkönen
2020.06.11. 20:17
A finn elmondta, hogy az idei F1-es szezon végén dönt majd arról, hogy folytatja-e tovább pályafutását.
 
Kimi Raikkönen szerződése az idei év végén jár le az Alfa Romeo Formula-1-es csapatánál, és elég nagy esély van rá, hogy ez lesz az utolsó szezonja a királykategóriában, mivel már 40 év fölött jár a finn. 18 szezont töltött el a sportban, és elmondása szerint az fog dönteni a visszavonulás kérdéséről, hogy mennyire fogja még szeretni a versenyzést a szezon végén:

„Annyit tudok mondani, hogy amint lemegy a szezon, eldöntöm. Ha élvezem a versenyzést, akkor maradok, ha nem, visszavonulok” – idézi Raikkönent a planetf1.com szakoldal.

Arra a kérdésre, hogy miért nyújtja el ennyire hosszúra a karrierjét, így felelt: „Ennek egészen egyszerű oka van: szeretek versenyezni. A többi része, ez interjúk meg ehhez hasonlók nem nagyon érdekelnek, én a kerék a kerék elleni versenyzést szeretem. Ezt hiányoltam és ezért tértem vissza.”

A finn azt is elmondta, hogy ha egyszer szögre akasztja a bukósisakot, többé már nem tér vissza: „Nem gondolom, hogy hiányolni fogom. Néhány emberrel tartani fogom a kapcsolatot, de ennyi. Sok évet eltöltöttem a sportban, és biztos vagyok benne, hogy amikor eldöntöm, hogy visszavonulok, találni fogok számos más elfoglaltságot.”

Fotó: Formula-1 Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: