Jegyek

Alex Lowes részletesen beszélt a „házi karanténról”

Superbike
Alex Lowes részletesen beszélt a „házi karanténról”
2020.03.21. 15:01
A brit versenyző természetesen nem pihen Superbike-vb futamok hiányában sem, és most arról nyilatkozott, hogy mivel telnek mindennapjai.
 
]
A Superbike-világbajnok első hétvégéje még gond nélkül lezajlott, és szerencsére nagyon kiszámíthatatlan futamokkal indult a 2020-as idény. A kemény csaták végén Alex Lowes örülhetett legjobban, hiszen a Kawasakihoz igazoló brit 12 ponttal vezeti a bajnokságot, méghozzá Scott Redding előtt. Emellett nem kis teljesítmény volt Jonathan Rea legyőzése sem az utolsó versenyen. Lowes a mezőny többi tagjával együtt természetesen nagyon várja már a folytatást, és most a Crash.net szakoldalnak nyilatkozott az őt érintő „házi karanténról”:

„Úgy döntöttem, hogy a szezon folytatása előtt két hétig nem ülök motorra, hogy teljesen tiszta fejjel mehessek majd. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi lesz, így szerintem visszanézem az előző futamaimat, valamint a testvérem korábbi versenyeit is. Van pár dolog a motorozásomban, amin tudok még javítani, és ezt jó lenne a következő lehetséges alkalomra beidőzíteni. Nagyon hosszú ez a várakozási időszak. Igyekszem nem önző lenni, hiszen mindenki áldozata ennek a szituációnak, és hiába akarunk versenyezni, egyszerűen tehetetlenek vagyunk. A célom így az, hogy optimista maradjak, és teljesen készen álljak a folytatásra.”

„Szerencsés vagyok, hiszen a testvérem jelenleg közel lakik hozzám. Van egy kis edzőtermünk, így minden nap mozoghatunk. A feleségem mindig talál feladatokat nekem, így a házimunkában is besegítek most. Emellett golfozom, hiszen a házhoz közel van egy kis pálya. A belső étterem és a klubház bezárt, de be tudunk jelentkezni játékra, így legalább ezzel lehet foglalkozni. Leon Haslam is a közelben lakik, úgyhogy néha eljön golfozni ő is. Sokkal jobb ez, mintha teljesen beragadnánk a házba. Egy kicsit még várnunk kell, ameddig a kormány azt mondja, hogy nincs gond, és az élet végre haladhat tovább.”

„Akárhonnan is olvassátok ezt, figyeljetek oda a szakértőkre. A legfontosabb, hogy egészségesek maradjunk és, hogy vigyázzunk a szeretteinkre. Ne aggódjatok a Superbike-vb miatt. Megígérhetem, hogy a folytatás hasonló izgalmakat hoz majd, mind a szezonnyitó, és mindent bele fogok adni.”

Fotó: Kawasaki Racing
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: