Jegyek

Aragón a Supersport-világbajnokság következő állomása!

Supersport
Aragón a Supersport-világbajnokság következő állomása!
2020.08.28. 13:25
A Yamaha R6-al ez lesz az első alkalom, hogy erre a technikás pályára gurul, ahol a hosszú egyenesek miatt rendkívül fontos lesz a motorerő.
 
Két hét szünet után Spanyolországba, Aragóniába tér vissza a Supersport-világbajnokság mezőnye. A portimaói top11-es eredmény után Sebestyén Peti és csapata - az OXXO Hungary Yamaha-Toth Team - magabiztosan érkezik a VB futamra. Egy hónap telt el a Jerezben történt agyrázkódás óta, így Peti most már 100%-os állapotban várhatja a megmérettetést. A vb egyetlen magyar szereplőjének jó emlékei vannak erről a pályáról, hiszen bár tavaly megbüntették csapatát és a bokszutcából kellett indulnia, akkor az utolsó helyről egészen a 11. helyig menetelt Honda márkájú gépével.

"Intenzíven indult újra a szezon az egymást követő versenyekkel, ezért fura volt két hétvégét is otthon lenni, viszont így volt lehetőségem teljesen kipihenni az agyrázkódást. Természetesen próbáltam magam fokozatosan terhelni és úgy érzem, jó formában vagyok. Tesztként ellátogattam egy CL4 cross edzésre és nem éreztem, hogy bármi jele is lenne a sérülésnek. Aragón egy olyan pálya, amit mindig is nagyon szerettem, de legtöbbször tavasszal látogatunk ide, amikor jóval hűvösebb volt. Jelenleg óriási hőség van, ami biztosan változtat majd a tapadáson, viszont a csapattal remek irányba indultunk el a legutóbbi versenyhétvégén a beállításokkal, így egy jó alappal érkeztünk vissza a versenyzésbe. A jelenlegi körülmények között már az is óriási dolog, hogy itt vagyunk egy csapatként, amit szeretnék nagyon megköszönni mindenkinek, aki ehhez bármilyen formában hozzájárult!"
 
A hétvégi versenyt az Aktív Parkban szombaton és vasárnap is élőben lehet nézni egy kis gokartozással egybekötve!
A vasárnapi futamot a Eurosport 2 12:30-tól élőben közvetíti.
 
MENETREND:
Augusztus 28, Péntek:
11:30-12:15 Első szabadedzés
16:00-16:45 Második szabadedzés

Augusztus 29, Szombat:
09:30-09:50 Harmadik szabadedzés
11:40-12:05 Superpole (időmérő)
15:15 - I. VERSENY

Augusztus 30, Vasárnap:
09:25-09:40 Warm up
12:30 II. VERSENY

Forrás: PS56 Média
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: