Jegyek

Bagnaia és Zarco is marad a Ducatival jövőre

MotoGP
Bagnaia és Zarco is marad a Ducatival jövőre
2020.08.22. 20:53
A márka megerősítette, hogy mindkét versenyzővel folytatni tervezik.
 
Az már korábban kiderült, hogy Jack Miller a gyári Ducatinál folytatja MotoGP-s pályafutását, nemrég pedig jött a hír, hogy Andrea Dovizioso nem akar a bolognaiakkal maradni 2021-ben. Ennek kapcsán érdekes irányt vett a történet, ugyanis a Ducati megerősítette, hogy a Pramac Racingnél versenyző Francesco Bagnaia és az avintiás Johann Zarco is marad a márkánál a következő szezonban, de hogy ki melyik csapatnál lesz, arról a szeptemberi misanói hétvége előtt nem fogunk választ kapni.

„Az igaz, hogy megállapodtunk Peccóval a következő két évről, de úgy hiszem, korán van még arról beszélni, hogy marad-e a Pramackal, vagy a gyári csapathoz igazol. Egyúttal Johann Zarcóval is folytatjuk, a többit még Misano előtt megfontoljuk” – idézi a Ducati Corse sportigazgatója, Paolo Ciabatti szavait a Motorsport.com szakoldal.

Ugyanakkor a Ducati a Moto2-ben versenyző Enea Bastianini és Jorge Martin felől is érdeklődik:  „Ahogy mindenki tudja, van egy másik Moto2-es versenyző is, aki után érdeklődünk , akit még nem hoztunk szóba, de Enea és Luca (Marini) is nagyon jó munkát végez, így megvizsgáljuk a lehetőségét annak, hogy egy Moto2-es versenyző csatlakozzon a Ducatihoz jövőre. Valószínűleg a következő hetekben hozzuk meg a döntést, de a cél az, hogy még Misano előtt tisztázódjon a Ducati 2021-es felállása."

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: