Jegyek

Bottas: „Kezd elúszni a bajnoki cím”

F1
Bottas: „Kezd elúszni a bajnoki cím”
2020.08.18. 17:00
A finn elismerte, nem alakul jól a szezonja a vb-címért folytatott harcban, de bízik benne, hogy vissza tud majd vágni csapattársának.
 
Valtteri Bottas remekül kezdte a koronavírus-járvány miatt eléggé megcsúszott 2020-as Formula-1-es szezont, ám míg a finn egy győzelemnél tart addig, addig csapattársa, a hatszoros világbajnok Lewis Hamilton már négyszer diadalmaskodott, és mindannyiszor nagy különbséggel. A finn is látja már, hogy az idei szezon sem a tervei szerint alakul, de biztos benne, hogy vissza tud zárkózni:

„Fogalmam sincs, hogy most mennyi a pontkülönbség, de egyre nagyobb, és azt látom, hogy a bajnokság kezd kicsúszni a kezemből. Kell egy pár nap, hogy átnézzük mi sült el balul, aztán tovább kell lépni. Nyilvánvalóan csalódott vagyok, de tudom, hogy vissza fogok zárkózni, és Spában már ismét teljesen fitten állok rajthoz. Mindent bele fogok adni, de most csak annyi tudok, inkább valahol máshol lennék, mint itt.”

Arra a kérdésre, hogy vajon mi csúszhatott félre már a szezon korai szakaszában, Bottas így felelt: „Erre nem tudok válaszolni. Jól indult az első verseny, és mindenhol megvolt a tempóm. Az időmérők mindig nagyon szorosak Lewisszal, mivel oda-vissza győzzük le egymást, kis különbségekkel. Tényleg nem tudom az okot. A silverstone-i versenyek nem sikerültek jól, de talán idővel meg tudom mondani, mi volt a probléma, de most nem. Örülök annak, hogy végre lesz egy kis szünetünk, és remélhetőleg még 10 vagy több hétvége hátra van, még messze vagyunk az ideálistól."

Fotó: Daimler Media Site
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: