Jegyek

Crutchlow: „A Honda sokkal közelebb állt hozzám a korábbi...

MotoGP
Crutchlow: „A Honda sokkal közelebb állt hozzám a korábbi években”
2020.08.31. 17:40
A brit versenyző szerint sokkal több támogatást kapott a MotoGP-ben az elmúlt szezonokban, mint idén.
 
Cal Crutchlow 2015-ben csatlakozott az LCR Hondához a MotoGP-ben, és egészen eddig három győzelmet tudhat a neve mellett, az idei szezon végén viszont elhagyja a csapatot és a helyére Alex Marquez érkezik a Repsol Hondától. Távozása kapcsán Crutchlow úgy gondolja, hogy a japán gyártó nem áll olyan közel hozzá, mint a korábbi években – szavait a Motorsport.com szakoldal idézi:

„Nem gondolom, hogy igen, de ez a valóság. Hogyha minden eseményen az élen lettem volna, valószínűleg jobban segítettek volna, ami talán nem a legjobb módja ennek. Ne értsetek félre, a HRC természetesen segíti a mi csapattagjainkat, de én a saját csapatommal dolgozok és jó úton haladunk, mivel nagyon jól ismerik a motor működését. Itt van például Beefy (Cristophe Bourgugnion), aki nagyon sok éve velünk van, és az információk, amiket közlök felé, átadja a HRC-nek."

„Vannak HRC technikusok a garázsban, és a támogatás mértékétől függetlenül nem hiszem, hogy ez befolyásolna abban, hogy gyorsabb legyek, vagy hogyan érzem magam a motoron.  Jó munkát végeznek, meghallgatnak, ugyanakkor jelen pillanatban úgy tűnik, hogy nehezen megy számunkra a fejlődés.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: