Jegyek

Dani Pedrosa: Újra akcióban vagyunk

MotoGP
Dani Pedrosa: Újra akcióban vagyunk
2014.08.26. 12:37
Egy újabb MotoGP versenyhétvége közeleg, ma pedig kedd van. Ez egyet jelent azzal, hogy a Repsol Honda versenyzői folytatják jó szokásukat, és egy-egy blogbejegyzés keretén belül osztanak meg néhány dolgot rajongóikkal. A következő cikkben Dani Pedrosa legfrissebb írását közöljük.
 
Dani Pedrosa folytatta a hagyományt, és egy újabb bejegyzéssel bővítette blogját a versenyhétvégéje előtti kedden. Ebben szó esik az egyre nagyobb teret hódító „Ice Bucket Challenge-ről, Dani nagy szenvedélyéről, a bringázásról, megjelenik egy videó és egy születésnapi köszöntés, na és persze azt is elmondja, mik a tervek a silverstone-i futamra. Mindezt egy szokásosan barátságos írásban tálalta az előző futam győztese, jöjjenek hát Dani Pedrosa mondatai!
 
„Sziasztok!
 
Itthonról írok nektek, mivel ezen a héten Angliába utazunk, és visszazökkenhettünk az edzéshez és a többi rutinszerű feladathoz. Nagyon korán indulunk majd csütörtökön arra összpontosítva gondolatainkat, hogy egy jó beállítást találjunk.
 
Előző héten részt vettem az Ice Bucket Challenge-ben, Jorge Lorenzo jelölt meg, és természetesen elfogadtam a kihívást. Valójában a
videó a legkevésbé fontos, ami igazán számít, hogy segítsünk az ALS-ben szenvedő embereknek. A legjobb mód erre egy adomány felajánlása a szervezetnek, akik minden nap segítenek az ezzel a betegséggel küzdő embereknek. Itt hagyok egy linket erről.
 
Mint tudjátok, nagy bicikli rajongó vagyok, és nézhettem egy kis Vuelta a Espanát ezen a héten. Még hátravan egy kis idő a jó szakaszokig, de a rajt igazán érdekes volt.
 
Múlt héten a barátaim a Box Repsolnál egy jó kis videót publikáltak, amiben Marc, Alex és én tűnünk fel, felidézve legjobb pillanatainkat a csapattal, és ezt meg akartam osztani veletek, hogy elmondhassátok mit gondoltok róla.
 


 
A brnói győzelem után ugyanazzal a lendülettel folytattuk, ami ilyen jó eredményeket hozott. A Brit Nagydíjon egy tényezőre oda kell figyelnünk, és ez az időjárás. Európában nem volt nagyon forró nyár idén, szóval változékony hétvégére számítunk. A legfontosabb dolog, hogy legyen egy jó száraz beállításunk és egy jó esős beállításunk, hogy lefedjünk minden eshetőséget.
 
Az időmérő fontos lesz ezen a nagydíjon, mivel az első kanyar nagyon közel van a rajtrácshoz, szóval egy jó helyről való rajtolás segíteni fog, hogy jól megbírkózzunk vele. Ezenfelül remélem, hogy jó érzéssel folytathatom, és a győzelemért harcolhatok.

Nem szeretném anélkül befejezni a beszélgetést, hogy ne említeném meg, ma van
Maria Herrera születésnapja, mi több, 18 éves lett, és ez mindig egy fontos születésnap. Boldog születésnapot Maria!
 
Nagy ölelések,
 
Dani”
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: