Jegyek

Di Grassi: „Abt megérdemelne még egy esélyt a...

Formula-E
Di Grassi: „Abt megérdemelne még egy esélyt a Formula-E-ben”
2020.06.10. 18:36
A brazil versenyző hiányolni fogja csapattársát az elektromos szériából, szerinte teljesítménye alapján igenis az FE-ben a helye.
 
Mint ismert, a Formula-E „Race At Home” nevezetű virtuális szezonjában Daniel Abtot a berlini verseny után többen megvádolták, hogy hirtelen formajavulása mögött áll valami. A turpisság kiderült, Abt egy profi szimulátorversenyzőt ültetett be maga helyett, aminek később komoly következményei lettek: Kitették az Auditól, plusz tízezer eurós pénzbüntetést kellett fizetnie. Az elektromos széria 2016/17-es szezonjának bajnoka, Lucas Di Grassi szerint azonban a német teljesítménye alapján megérdemelne még egy esélyt:

„Hiányolni fogom Danielt a csapatból, mivel úgy gondolom, megvan a tehetsége és a képességei, hogy jó eredményeket érjen el” – idézi a brazilt a Motorsport.com szakoldal. „Mi eltérő szakaszban voltunk a karrierünk során, amikor elkezdtünk a Formula-E-ben versenyezni, Daniel a Formula-2-ből érkezett, én pedig a sportautózásból. Hét évvel idősebb és tapasztaltabb voltam, így sokat tanult tőlem. Nagyon jó versenyző lett, és szerintem megérdemelne még egy esélyt az FE rajtrácsán. Tehetséges és elképesztő tempót autózott az elmúlt pár évben, szóval határozottan itt kellene lennie.”

Fotó: Formula‑E Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: