Jegyek

Dovizioso fél, hogy rettenetesen nehéz lesz a szezon vége

MotoGP
Dovizioso fél, hogy rettenetesen nehéz lesz a szezon vége
2020.03.22. 17:16
Az olasz versenyző aggodalmát fejezte ki az év végét érintő rengeteg versennyel kapcsolatban, és részletezte is, hogy mi a gond szerinte a kialakult helyzettel.
 
A tesztidőszak nem igazán jött sem a Ducatinak (leszámítva Jack Millert), sem magának Andrea Doviziosónak, aki az elmúlt években Marc Marquez legnagyobb kihívójává vált az ingadozásai ellenére is. Az olasz 2019-ben viszont nem igazán volt olyan éles, mint korábban, és úgy tűnik, hogy fejben sincs igazán felkészülve a 2020-as szezonra, mely az év őszi szakaszában rendkívül zsúfolt lesz. Szavait a Motorsport.com szakoldal idézi:

„Nehéz lesz, de minden a tempón múlik. Ha gyors vagy, akkor az egymást követő versenyeken jó lendületben tudsz menni, de ha nem, akkor még a normál körülményeknél is nagyobbat lehet bukni. Az a legfontosabb, hogy technikailag rendben legyen a motor, és jól érezd magad a csapattal. A tömör naptár, a tengeren túli futamok, az utazás és az időzónák közötti különbségek mindenkinek nehézségeket okoznak majd. Az egész versenyzésre hatással lesz ez, de lehetetlen előre megmondani, hogy ki jön majd ki jobban ebből a helyzetből. Emellett az sem mindegy, hogy melyik helyszínek maradnak ki, hiszen mindenkinek vannak olyan pályái, amelyeken jobban teljesít.”

Fotó: Ducati Corse
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: