Jegyek

Dovizioso: „Nem Tardozzi dönt a jövőmről”

MotoGP
Dovizioso: „Nem Tardozzi dönt a jövőmről”
2020.08.14. 21:52
Az olasz úgy érzi, hogy végre újra megtalálta korábbi tempóját.
 
A spielbergi délután folyamán egyértelmű üzenet érkezett Davide Tardozzi részéről Andrea Dovizioso jövőjét illetően a csapat Twitter-fiókján: „Az osztrák versenyek után döntünk Dovizioso jövőjéről.”

Az olasz így reagált a csapatmenedzser szavaira: „Úgy néz ki, mintha Tardozzi döntene a jövőmről, pedig ez nincs így. Ő egy elég „őrült”, de egyben vicces figura is. Mindig ott van a középpontban, de nem ő hozza meg a döntéseket.”

A pénteket második helyen záró motoros azért eléggé elégedettnek látszik. Szavait a Crash.net szakoldal idézi: „Szerintem ez a pálya továbbra is remek a motorunknak. Tegnap már elmondtam, hogy sokat tanultunk Brnóból, és változtattunk néhány dolgot a beállításokon is, hogy máshogy vehessem a féktávokat. Végre újra jól éreztem magam, úgyhogy boldog vagyok. Ha az ember túl agresszív, akkor az első gumi blokkolhat, a hátsóval pedig könnyű megcsúszni. Brnóban folyamatosan küzdöttünk ezzel, de továbbra is az új hátsó gumikkal van gond. Itt most általában egyenesen megyünk fékezésnél, így könnyebb konstans tempóban menni. Van esélyem győzelmet szerezni, de egy szabadedzésből még korai lenne kiindulni. Ha lesz még egy száraz edzésünk, és át tudunk nézni pár dolgot, akkor okosabbak leszünk. Semmiképpen sincsenek messze a többiek. Spielbergben javultak a többiek kigyorsításai is, viszont úgy gondolom, hogy a győzelemért ketten-hárman harcolhatunk.”

A napot nyolcadik helyen záró Jack Miller is bizakodónak tűnik, ugyanakkor nagyon sajnálja, hogy a Cseh Nagydíjon szenvedett: „Nem volt olyan rossz napunk. Az első körben már jobban éreztem magam a kisebb rázkódások ellenére. Főleg a 3-as kanyarban van nehéz dolgom, de összességében azért elégedett vagyok a motorom teljesítményével. A legjobb szektoraimat az első szabadedzés végén hoztam össze, viszont Bradley Smith bukása miatt buktam a kört. Délután nem akartam sietni a pályára, de aztán poénból kimentem slickkel. Brnóban korábban mindig élveztem a motorozást, így elég frusztráló volt a top10-ért küzdeni. Egy elvesztett lehetőségnek érzem a múltkori hétvégét.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: