Jegyek

F2, F3: A mai győztesek nyilatkozatai

Egyéb autósport
F2, F3: A mai győztesek nyilatkozatai
2020.08.30. 21:17
Újabb két izgalmas betétfutamon vagyunk ma túl Belgiumban, melyekből a győztesek nyilatkozatait szedtük össze.
 
A Formula-1-es futam ugyan nem tartogatott izgalmat, ellenben a két kisebb betétszéria, a Formula-2 és a Formula-3 mai sprintversenyeivel. Az F3-ban Logan Sargeant az utolsó körig küzdve zsebelte be a győzelmet, míg az F2-ben a Premák kettős diadalt arattak Robert Shwartzman vezetésével, aki vezetést is átvette a bajnokságban Callum Ilott-tól. Nézzük, hogyan értékeltek a mai győztesek a leintés után – szavaikat a kategóriák a kategóriák hivatalos oldalai idézik:

Robert Shwartzman (F2, Prema): 
„Végre volt egy jó rajtom! A tegnapi nem sikerült jól, de ma remekül elindultam és már az első kanyar után a harmadik helyen találtam magam, de sok kockázatot sem akartam vállalni azzal, hogy elkezdek harcolni a srácokkal az élen. Miután láttam, hogy eléggé kemények egymással, őszinte leszek, nem akartam belekeveredni. Próbáltam spórolni a gumikkal az első körben és nem keményen nyomni, mert még DRS-t sem lehetett használni. A Biztonsági autó után az volt a célom, hogy jól elinduljak, és Dan végül nem tudott szélárnyékba kerülni, hogy visszaelőzzön. A végén jó tempót mentem a leggyorsabb körrel együttvéve, és nagyon keményen dolgoztunk, egy csapatként. Jó nap volt.”

Logan Sargeant (F3, Prema):
„Úgy gondolom, jó tempónk volt egész hétvégén. Mindent megtettünk, amit lehetett az időmérőn, számításba véve a helyzetet. Tegnap nagyon balszerencsések voltunk egy technikai probléma miatt, de ma vissza tudtunk vágni. Fontos pontokat szereztünk ezen a hétvégén, és szerintem a bajnokságot is vezetem, szóval határozottan ott vagyunk, ahol alapból akartunk. Magabiztos vagyok az utolsó két versenyt illetően. A terv (mint ahogyan az összes többi hétvégén), az volt, hogy egyszerre csak egy versenyre koncentrálunk, megérkezünk, és a lehető legjobban teljesítünk a csomagunkkal.”

Fotó: Robert Shwartzman / Twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: