Jegyek

Fotókon az Aprilia radikálisan átalakított 2020-as motorja

MotoGP
Fotókon az Aprilia radikálisan átalakított 2020-as motorja
2020.02.01. 14:26
Közzétette az első képeket az idei versenygépéről a noale-i gyártó, amely jelentős változatokat eszközölt az eddigi motoron annak érdekében, hogy végre előreléphessenek a rangsorban.
 

Az Aprilia 2015-ben csatlakozott a MotoGP mezőnyéhez, ám azóta csak elvétve tudtak megvillanni a futamokon, az utóbbi években a később érkező KTM is rendre előttük végzett az összetett tabellán. A csapat élére tavaly kinevezett Massimo Rivola már tavaly kijelentette, hogy a javulás érdekében 2020-ban egy teljesen átalakított motorral fognak előrukkolni – igaz, az nem készült el a novemberi tesztekre.
 
Mostanra viszont igen, azaz a sepangi teszten és a vasárnap kezdődő shakedown során már bemutatkozik az új RS-GP. Az Aprilia ennek örömére közzé is tett néhány fotót a radikálisan átalakított elülső idomot, új vázat és új kipufogórendszert, valamint a hírek szerint immár 90 fokos hengerszöggel rendelkező V4-es blokkot felvonultató új motorról. Aleix Espargaro, Bradley Smith és az Andrea Iannone-féle doppingügy miatt felkért Lorenzo Savadori fogja majd tesztelni a gépet, amelynek festésén a noale-i gyárban dolgozók nevét láthatjuk felsorolva. Íme, a képek:

Fotó: Aprilia
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: