Jegyek

Gabriele Tarquini motivációja töretlen

WTCR
Gabriele Tarquini motivációja töretlen
2015.08.27. 15:43
A WTCC veterán olasz pilótája, Gabriele Tarquini saját elmondása szerint egy cseppet sem vesztett a motivációjából azzal együtt is, hogy 2015-ben még egyszer sem tudott nyerni. A rutinos versenyző bizakodva várja a Honda hazai futamát, amelyet idén Motegiben rendeznek meg.
 
Lepd meg magad vagy a párod eredeti MotoGP-s és Valentino Rossi-s termékekkel! Gyere és válogass kiváló minőségű raktárkészletünkből! Nálunk mindent megtalálsz: kulcstartók, matricák, ruházati termékek és kiegészítők, kedvező áron! (x)


A 2009-es világbajnok jelenleg a pontverseny hatodik helyén áll, három ponttal a Zengő Motorsport magyar pilótája, Michelisz Norbert mögött és tizennéggyel csapattársa, Tiago Monteiro előtt. Tarquini 2015-ben még nem győzött, legjobb eredménye két harmadik helyezés volt Oroszországban és Portugáliában.
 
Korábban, különösen az idény elején felröppentek olyan pletykák, mely szerint a hússzoros futamgyőztes versenyző hamarosan visszavonul, ez esetben akár Michelisz Norbi is megkaphatná a gyári Castrol Honda egyik ülését. Ezt azonban még egyik fél sem erősítette meg, és Tarquini alábbi nyilatkozata is inkább ennek ellenkezőjéről tanúskodik.
 
„Még mindig motivált vagyok” – idézi a WTCC hivatalos honlapja az olaszt. „Nem veszett ki belőlem a versenyszellem. A motivációm ismét a csúcsra fogja juttatni a Hondát és a Civicet. Tudom, hogy hosszú és nehéz út áll előttünk, de meg kell próbálnunk ledolgozni a hátrányunkat, ami az év eleje óta megvan. Közelebb vagyunk az ellenfeleinkhez, mint tavaly, de még nem fejlődtünk eleget.”
 
Tarquini az idei legjobb hétvégével a háta mögött érkezik a Honda hazai futamára, a portugáliai Vila Realban egy negyedik és egy harmadik pozíciót csípett el. A Túraautó-világbajnokság következő állomása a Japánban található Motegi lesz szeptember 13-án.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: