Jegyek

Gardner nem hivatalos körrekorddal nyitott Jerezben

Moto2
Gardner nem hivatalos körrekorddal nyitott Jerezben
2020.02.19. 18:29
A fiatal ausztrál volt a leggyorsabb a Moto2-esek kollektív jerezi tesztjének első felvonásán, megelőzve Enea Bastianinit és Thomas Lüthit.
 
Lapigazgatót keresünk! Részletek ide kattintva. (x)

Bár a csapatok egy része már a múlt héten elkezdte a felkészülést Jerezben, a kollektív teszt csak most szerdán indult az Angel Nieto nevét viselő pályán. Viszont a múltkori gyakorlásnak köszönhetően volt egy ilyen komoly hiányzó is a Moto2-es mezőnyben, hiszen Sam Lowes vállsérülést szenvedett, így a Marc VDS színeiben szereplő britet csak a jövő hétvégi katari teszten láthatjuk majd motoron.
 
A legjobb időt Remy Gardner mondhatta magáénak a háromnapos körözés háromszor bő egyórás etapból álló első felvonása után: a SAG Team ausztrálja egyedüliként tudott 1:40-es időt motorozni, ezzel pedig a hivatalos pályacsúcsnál is jobb kört futott. Őt Enea Bastianini követi a sorban, míg az első hármat a kategória-veterán Thomas Lüthi tette teljessé.
 
Edgar Pons révén az első négy pozíciót Kalex-vázas motorok foglalják el, az ötödik helyen viszont már feltűnik egy Speed Up-vázas gép is, méghozzá a múlt heti privát teszten is remeklő újonc, Aron Canet személyében. A Speed Up Jorge Navarro és Fabio di Giannantonio révén három versenyzőt is delegált a top 10-be, de az MV Agusta is befért oda Simone Corsival – rajtuk kívül még Tetsuta Nagashima és Xavi Vierge tűnt fel az élbolyban. A Moto3-ból világbajnokként érkező Lorenzo Dalla Porta viszont csupán 26. lett. Folytatás csütörtökön.
 
Az első jerezi tesztnap eredményei:

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: