Jegyek

Gasly: „Nem olyan vagyok, aki csak úgy feladja”

F1
Gasly: „Nem olyan vagyok, aki csak úgy feladja”
2020.08.21. 16:57
Ugyan csalódott, amiért elvesztette a Red Bullos ülését, de a francia versenyző úgy érzi, megmutatta, hogy nem törte össze a lefokozás.
 
Pierre Gasly igencsak hullámvasúton ül a 2019-es szezon elejétől kezdve: a francia az évet még a Red Bullnál kezdte, azonban teljesítménye jelentősen elmaradt Max Verstappenétől, emiatt az idény második felétől már az Alpha Tauri (korábbi Toro Rosso) csapatánál versenyzett, ahol konkrétan feltámadt, és megmutatta Helmut Markóéknak, milyen fából faragták.

„Ha visszatekintek az elmúlt egy évre, attól a pillanattól fogva szerintem minden nagyszerűen megy” – idézi Gasly-t a Planetf1.com szakoldal. „Az Alpha Taurival volt néhány nagyon erős versenyünk, és rendkívül élvezem a munkát ezekkel a srácokkal, plusz már az első dobogós helyezésemet is megszereztem. A tavalyi évben egy nagy fénypont volt a brazíliai második helyem és a szezon második fele néhány kiemelkedő eredménnyel. Fontos volt számomra, hogy megmutassam: nem olyan srác vagyok, aki csak úgy feladja, és mindig küzdeni fogok azért, amit akarok, vagy el nem jutok oda, ahova akarok.”

Gasly azt is elmondta, nagyon rosszul érintette az a bizonyos telefonhívás: „Nyilvánvalóan nagyon nehéz nap volt, csalódott és frusztrált voltam. Nagyon jól emlékszem a történésekre, és nem volt valami jó érzés.”

Fotó: Scuderia Alpha Tauri / Twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: