Jegyek

„Ha hét vagy nyolc év együtt töltött időszak után nem...

MotoGP
„Ha hét vagy nyolc év együtt töltött időszak után nem tudnak megegyezni akkor valami nincs rendben.”
2020.07.16. 09:33
Francesco Guidotti ennek ellenére reméli, hogy a Ducati és Andrea Dovizioso végül megállapodnak.
 
Továbbra is kérdéses, hogy mi zajlik a Ducati háza táján, miután hónapok óta nem hosszabbították meg Andrea Dovizioso szerződését. Vélhetően a Jorge Lorenzóval való tárgyalások állnak a helyzet hátterében, azonban Francesco Guidotti, a Pramac Racing csapatfőnöke szerint mindenképpen valami gondnak kell lennie ahhoz, hogy ennyi közösen eltöltött év után ne tudjon megegyezni a tavalyi ezüstérmes jelenlegi csapatával. Szavait a Motorsport.com szakoldal idézi:

„Ha hét vagy nyolc év együtt töltött időszak után várniuk kell a szezon elejére ahhoz, hogy döntsenek, akkor valami nincs rendben. Ha van egy pár, akkor mindkét fél felelőssége, hogy rendben legyenek a dolgok, és ez a versenyzésben sincs másként. A kommunikáció hiányba viszont elég rossz irányba tudja terelni a dolgot. Én őszintén remélem, hogy meg tudnak majd egyezni. Szerintem kockázatos lenne, ha Dovizioso kihagyna egy évet. Versenyzés közben általában érdekesebb ajánlatok jönnek, mint a szezonok elején.”

Guidotti emellett arról is beszélt, hogy Francesco Bagnaia valószínűleg marad a csapatánál: „Pecco számára, és a csapat számára is komoly kihívást jelent ez a szezon. Szinte biztos, hogy maradni fog, de még nincs aláírva semmi. Szeretnénk pozitív nyomást helyezni rá, hogy idén kihozza magából a lehető legtöbbet.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: