Jegyek

Hayden már alig várja, hogy ismét hondázhasson

MotoGP
Hayden már alig várja, hogy ismét hondázhasson
2013.11.07. 15:48
A hírek szerint a HRC a mai nap során mutatja majd hivatalos a 2014-es produkciós versenygépüket, amellyel jövőre olyan pilóták fognak versenyezni, mint Nicky Hayden, vagy éppen Scott Redding.
 
„Már nagyon várom, hogy felülhessek a motorra és kiderüljön, hogy hogyan érzem magam rajta. Jó lesz egy másik motoron megtapasztalni ezt.” – kezdte Hayden, aki már 2009 óta Ducatival versenyez. „Elég sok problémám volt, az emberek pedig ilyenkor elkezdenek olyan kérdéseket feltenni, hogy veled, vagy a motorral volt-e gond. Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű dolgom, de már alig várom. Az utolsó versenyen is keményen fogom nyomni, még annak az apró fricskának ellenére is, hogy nem kaptam meg az új versenygépet, ahogyan korábban ígérték. Sokáig ebben a hitben voltam, azonban ettől függetlenül büszke vagyok arra, amit a csapatomért tettem.” – magyarázta az amerikai, aki így zárta mondandóját:
 
„A legfontosabb, hogy úgy tűnik, a Honda mögöttem áll teljes mértékben. Amikor az apriliás dolog elúszott, akkor jött a képbe a Honda US, az év végén pedig már a Honda menedzsmentje is segített.” – nyilatkozta a 2006-os világbajnok. Mint ismeretes, Hayden helyére Cal Crutchlow érkezik majd a gyári Ducatihoz, az amerikai versenyző pedig az Aspar Team színeiben folytatja már a valenciai teszttől. A szezonzárót követő teszt már csak azért is lesz igen érdekes, mivel a Honda produkciós versenygépének teljesítményét most lehet majd először összevetni a mezőny többi motorjával. Nyilván ahogyan arra már az évek során többször is felhívtuk a kedves olvasóink figyelmét, egy teszt koránt sem olyan, mint egy verseny, azonban ettől függetlenül valamilyen képet mégiscsak kapunk majd arról, hogy nagyjából hol állt a HRC motorja.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: