Jegyek

Hivatalos: Crutchlow az LCR Hondához igazolt

MotoGP
Hivatalos: Crutchlow az LCR Hondához igazolt
2014.08.02. 18:34
Hivatalossá vált a váltás, amiről néhány órája írtunk. Eszerint Cal Crutchlow jövőre az LCR Honda színeiben versenyez majd, helyét Andrea Iannone veszi át a Ducati Teamnél.
 
A Ducati Corse szombat délután rövid nyilatkozatban jelentette be, hogy az előzetesen beharangozottakkal ellentétben Cal Crutchlow jövőre mégsem lesz a Ducati Team tagja, helyét Andrea Iannone veszi át. Crutchlow tavaly érkezett a vörösökhöz egy 1+1 éves szerződéssel, mely lehetőséget adott a mostani távozásra. Az okokat valószínűleg nem kell túl sokáig keresgélnünk, Cal szezonja eddig igen szegényesre sikeredett.
Cecchinello csapatának tweetje

Ezzel szinte teljesen egy időben az LCR Honda Twitteren közölte a hírt a publikummal, mely szerint jövőre a brit versenyzővel próbálnak nagyobb szeletet hasítani a MotoGP tortájából. További, pontos részleteket későbbre ígértek.
 
A Ducati bejelentését a motogp.com-on olvashatjuk. „A Ducati Corse a mai napon bejelenti, hogy idő előtt felmondják azt a megállapodást a gyári versenyző Cal Crutchlow-val, mely szerződés értelmében a brit versenyző az olasz csapathoz volt kötve 2014-ben és a következő szezonra is. A két gyári Ducati Team versenyző 2015-ben így Andrea Dovizioso és Andrea Iannone lesz.”
 
Az ügyben érintett többi versenyző jövőjéről szóló lehetséges forgatókönyvről korábbi cikkünkben olvashattok.
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: