Jegyek

HIVATALOS: További négy versennyel bővült az F1-es naptár

F1
HIVATALOS: További négy versennyel bővült az F1-es naptár
2020.08.25. 13:44
Köztük egy nagy visszatérővel.
 
Négy újabb Formula-1-es versennyel bővült a négykerekűek királykategóriájának 2020-as versenynaptára. Az Abu-Dhabiban és Bahreinben rendezett (utóbbi országban két verseny is lesz) futamok annyira nem okoztak nagy meglepetést, viszont annak sokan örülhetnek, hogy az F1 2011 után most először tér vissza Isztambulba. A hivatalos közleményben ez áll:

„Örömmel jelentjük meg, hogy Törökországban, Bahreinben és Abu-Dhabiban is lesz idén Formula-1-es nagydíj. Szeretnénk kifejezni óriási hálánkat a promóterek és partnerek felé, akik lehetővé tették egy 17 versenyes naptár létrehozását! Sajnos Kínába nem utazunk el, de az ottani partnernek is köszönjük a támogatást! Nagyon várjuk, hogy jövőre visszatérjünk Sanghajba. A maradék versenyeken csökkentett számban beengedünk szurkolókat, de még véglegesíteni kell a részleteket. Természetesen szeretnénk, hogy a rajongók minél hamarabb visszatérjenek, de a biztonság elsődleges jelenleg, és a COVID-19 miatt továbbra is biztosítanunk kell, hogy a lehető legbiztonságosabb módon rendezzük meg a nagydíjakat, betartva minden utazási korlátozást, és egészségügyi procedúrát.”

A Liberty Media vezérigazgatója, Chase Carey így nyilatkozott erről: „Ez az év komoly kihívás elé állította a Formula-1, úgyhogy szeretnénk kifejezni hálánkat mindenki felé, aki lehetővé tette a naptár létrejöttét. Ugyan csalódottak vagyunk amiatt, hogy nem tudtunk minden tervezett versenyt megcsinálni, a szezon végül jól indult, és a hagyományos, illetve új pályák segítségével remélhetőleg magas szinten tudjuk szórakoztatni a rajongókat.”

Az új futamok időpontjai:
November 13-15 Török Nagydíj
November 27-29 Bahreini Nagydíj
December 4-6 Szahír Nagydíj
December 11-13 Abu-Dhabi Nagydíj

Fotó: Formula-1 Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2021  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: