Jegyek

Iannone: „Hiba volt eljönni a Ducatitól”

MotoGP
Iannone: „Hiba volt eljönni a Ducatitól”
2020.03.31. 16:02
Az olasz versenyző most már nem tartja jó ötletnek a Suzukihoz történő átigazolását, és az is kérdéses, hogy az Apriliával bármi komolyabb eredményt elérhet-e majd a jövőben.
 
Andrea Iannone pályafutása nem alakul a legjobban. Az olasz a Ducati színeiben még futamgyőzelmet is tudott szerezni, azonban a Suzukinál sem teljesített igazán jól, most pedig már az Apriliával kénytelen küzdeni. És akkor még meg sem említettük a doppingbotrányt, amelybe belekeveredett, és amely kapcsán továbbra sincs végső döntés. Amikor Max Biaggival egy instagramos élő chat során beszélgetett, jött a kérdés, hogy Iannone mit változtatna meg leginkább a múltjában, ő így felelt:

„Mindenkinek vannak dolgok a múltjában, amelyeket szívesen megváltoztatna. Nálam ez a Ducati elhagyása lenne, hiszen 2015-ben és 2016-ban olyan jól sikerültek az idényeim, úgyhogy hiba volt eljönni. A motor kigyorsításokon és féktávokon rettenetesen erős volt, viszont a kanyarbejáratokon szenvedtünk vele. A Suzukinál minden fordítva működött.”

Az olasz emellett a jelenlegi csapata munkáját is értékelte, valamint a saját példaképéről is beszélt: „Jól érzem magam a csapatomnál, és meg vagyok győződve arról, hogy jó munkát tudok itt is végezni. Az egész társaság egyre nagyobb, és remélhetőleg a késések miatt tudunk még javítania a motoron. „A tesóm, Angelo Max Biagginak szurkolt, de én soha. Hét évesen kezdtem el a versenyzést, amikor Rossi megszerezte az első világbajnoki címét még a 125-ben. Nekem mindig is ő volt a példaképem.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: