Jegyek

KTM: „Nem zárjuk ki azt, hogy Pol maradjon a csapatnál”

MotoGP
KTM: „Nem zárjuk ki azt, hogy Pol maradjon a csapatnál”
2020.06.18. 18:12
Az osztrák gyártó vezérigazgatója egyelőre azt sem zárja ki, hogy Espargaro nemet mond a Hondának.
 
A KTM vezérigazgatója, Stefan Pierer beszélt Pol Espargaro helyzetéről, és elmondta, hogy a spanyol fontos a csapat számára, és nem zárják ki azt, hogy együtt folytassák 2020 után is. Ennek ellenére, ha Espargaro úgy dönt, hogy elhagyja őket, nem erőltetnek semmit, hiszen már megtapasztalták Johann Zarco eseténél, hogy ebben a szituációban jobb elengedni egy versenyzőt.

„Nem zárjuk ki azt, hogy Pol maradjon a KTM-nél” – idézi Pierer szavait a Crash.Net. „Ezt legkésőbb szeptember 15-ig eldöntjük.”

Ha Espargaro azonban elhagyja a KTM csapatát, egyelőre ők is csak találgatnak, hogy ki vehetné át a helyét, a legesélyesebb talán Danilo Petrucci lehet az ülésre. Azt azonban kiemelték, hogy Dani Pedrosa visszatérését kizárják, hiszen ők aktív versenyzőkben gondolkoznak, a spanyol viszont már a 2018-as idény vége óta nem az, és ezt el kell fogadniuk.

Az osztrák gyártó mellett még Espargaro bátyja, Aleix is beszélt testvére helyzetéről, és úgy gondolja, ő is nehezen mondana nemet a Repsol Honda ajánlatára: „A KTM szeretné őt megtartani, mert nagyra értékelik, de nem tudom a Hondánál ez hogyan lesz. De, ha mondjuk a Ferrari felhív, nehéz rá nemet mondani. Meglátjuk, szerintem a Repsol Honda egy álomcsapat a MotoGP-ben, és ha adódik egy lehetőség, nehéz nemet mondani nekik.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: