Jegyek

Kubica visszaül az Alfa Romeóba hétvégén

F1
Kubica visszaül az Alfa Romeóba hétvégén
2020.07.08. 17:35
A lengyel versenyző a szezon előtti barcelonai tesztek után ismét autóba pattan a Stájer Nagydíj első szabadedzésén.
 
Robert Kubica hosszú huzavona után lett az Alfa Romeo F1-es gárdájának a tesztversenyzője, és a csapat fejlődéséből jócskán ki is veszi a részét: a szezon előtti teszteken, Barcelonában is kapott lehetőséget a csapattól, most pedig a Stájer Nagydíj helyszínén, Ausztriában kap lehetőséget az első szabadedzésén, Antonio Giovinazzi helyére ugrik be a lengyel:

„Nagyon várom már, hogy visszatérjek a pályára a hétvégén, különösen egy ennyire hosszú szünet után” – idézi a lengyelt a Motorsport.com szakoldal.  „A célom továbbra is az, hogy minél több adattal és visszajelzéssel tudjak a mérnököknek szolgálni. Ez a hétvége eléggé más lesz mindenki számára, mivel ugyanazon a helyen versenyeznek ahol pár nappal ezelőtt, szóval minden adat nagyon fontos lesz, amit az Osztrák Nagydíj során gyűjtöttünk.”

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke is nyilatkozott Kubicával kapcsolatban: „Várom már, hogy Robert autóba pattanjon pénteken, mert sok tapasztalata van, és ez mindig jól jön, hogy jobban megismerjük az autónkat. Az elmúlt héten is a csapattal tartott, szóval mindennel tisztában van, amit a mérnökökkel megbeszéltünk. Ez egy lehetőség lesz számára, hogy megtapasztalja az autót, és segítsen fejlődni.”

Fotó: Alfa Romeo Racing / Twitter
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: