Jegyek

Lorenzo: „Marquez hihetetlen, de nem verhetetlen”

MotoGP
Lorenzo: „Marquez hihetetlen, de nem verhetetlen”
2020.06.08. 10:22
A spanyol versenyző szerint hiába elképesztő tehetség tavalyi csapattársa, nem érinthetetlen.
 
Annak ellenére, hogy Jorge Lorenzo egy igen halvány szezont teljesített a gyári Honda színeiben, és aztán vissza is vonult, elég sok dolgot látott Marc Marquez teljesítményéből, és a japánoknál zajló folyamatokról. A spanyol arról nyilatkozott most a Crash.net szakoldalnak, hogy bár ő is a mezőny egyik legjobbjának tartja honfitársát, ettől még nem érzi, hogy a címvédő érinthetetlen lenne:

„Természetesen idén is Marc a favorit, mert ő a címvédő, és az eddigi hét királykategóriás szezonjából hatot be is húzott. Ettől még nem verhetetlen. 2015-ben elkaptam, 2017-ben pedig majdnem Doviziosónak sikerült ez, amikor senki sem számított rá. Fabio Quartararo már az első évében fel tudta venni ellene a kesztyűt, úgyhogy még sok évig harcolhatnak. Ha Marcnak és a Hondának nincs teljesen tiszta hétvégéje, akkor meg lehet őket verni.”

„Ettől függetlenül senki más nem volt még, aki az újoncszezonjában nyert, ráadásul ilyen tükörsimán szerzi a címeket. Egy elképesztően természetes tehetség, aki elég ambiciózus és nem fél a bukásoktól, de mint minden sportolónak, neki is megvan a gyengepontja, amely akár a motorja is lehet. Én azt gondolom, hogy sok más rendkívül tehetséges versenyző is van a MotoGP-ben. Ez a kategória a világ csúcsa, és itt vannak a legjobbak.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: