Jegyek

Lorenzo üzent a rajongóinak

MotoGP
Lorenzo üzent a rajongóinak
2020.03.19. 12:32
A spanyol részletesen leírta véleményét a kialakult koronavírus-fertőzésről, és mindenképpen szeretné otthonmaradásra bírni az embereket.
 
2019-ben visszavonult a háromszoros MotoGP-világbajnok Jorge Lorenzo, ám ennek ellenére végül úgy döntött, hogy a Yamaha tesztcsapatában folytatja pályafutását, és még rajthoz is tervez állni a barcelonai hétvégén. A spanyol egyelőre nem utazott haza, hiszen Dubaiban tölti az idejét, azonban egy Twitter-üzenet keretében üzent a rajongóinak:

„Sziasztok!
Gondolkodtam arról, hogy videót készítsek nektek, de az írás jobban megy, mint a kamerába beszélés. Jelenleg Dubaiban tartózkodom, ahol kicsit jobb a helyzet, de simán előfordulhatott volna, hogy valamelyik olasz, vagy spanyol városban pihenek.

Manapság nem jelentkezem sokszor, mert nagyon összezavarodott minden, de annyit elmondhatok, hogy a legfontosabb dolog az emberi egészség.

Kemény időket élünk most, és a helyzet teljesen új. Az ember alapvetően olyan, hogy próbálja elkerülni az ilyen helyzeteket, de ezt a fertőzést nem szabad figyelmen kívül hagyni. Bőven kaptunk információkat a legjobb döntéshez: Otthon kell maradni, és csak a legszükségesebb esetben elhagyni az otthonunkat.

Ez az egész nem egy vicc, hiszen az emberi élet túl értékes ahhoz, hogy ne így cselekedjünk. Láthattuk, hogy Kína mennyire komolyan vette a vírust, és látszólag jól tudták kontrollálni. Oldjuk meg mi is így! Maradjunk otthon ameddig a szakértők nem mondanak mást, és minden rendben lesz.

Egy nagy ölelés mindenkinek!
Jorge”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: