Jegyek

Marquez ablaknyitás közben sérült meg, ezért kellett...

MotoGP
Marquez ablaknyitás közben sérült meg, ezért kellett másodszor is megműteni
2020.08.06. 17:45
A világbajnoki címvédő egészen furcsa körülmények között, otthon szerezte a második sérülését, amikor próbált kinyitni egy ablakot.
 
Marc Marquezt ismét meg kellett műteni a hét elején, miután a törést stabilizáló titániumlemez megsérült a kezében, emiatt pedig a címvédőnek a hétvégén megrendezésre kerülő Cseh Nagydíjat is ki kell hagynia. A lemez sérülése igen furcsa körülmények között történt, a Honda csapatfőnöke, Alberto Puig ugyanis azt nyilatkozat, hogy Marquez ablaknyitás közben érzett nagy fájdalmat, később pedig látták, hogy eltört a lemez. A csapatfőnök viszont annak örül, hogy csupán egy otthoni baleset történt, nem pedig versenyzés közben jött a sérülés, ami sokkal nagyobb gondokat okozhatott volna. Puig szavait az Autosport idézi:

„Mint mindenki tudhatja, Marcnak újabb műtétje volt hétfőn. Ezúttal egy otthoni baleset történt, egy ablakot próbált kinyitni, miután hirtelen nagy fájdalmat érzett, és később láttuk, hogy eltört a lemez. Az orvosok engedélyezték neki a második jerezi futamon való részvételt, de arról nem mondtak semmit, hogy a törést stabilizáló lemez megsérülhet. Ha ezt tudjuk, lehet, el se megyünk Jerezbe, de ami most pozitív, hogy otthon történt a baleset, nem pedig Brnóban vagy Ausztriában, aminek sokkal komolyabb következményei lehettek volna.”

Puig emellett Marquez világbajnoki esélyeiről is elmondta véleményét: „Soha ne mondd, hogy soha, de innen nagyon nehéz. Most talán azoknak is van esélyük, akiknek eddig nem volt. Viszont ez a helyzet, néha nyersz, néha veszítesz. Marquez általában a győztesek között van, de most minden sokkal nehezebb lesz.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: