Jegyek

Marquez kihagyja az első osztrák futamot

MotoGP
Marquez kihagyja az első osztrák futamot
2020.08.10. 17:08
A világbajnoki címvédőt a múlt héten másodszor is meg kellett műteni a bukása után, ami miatt a Cseh Nagydíjon nem tudott részt venni, és a következő osztrák hétvégét is ki kell hagynia.
 
Marc Marquez még szezonnyitó Spanyol Nagydíjon sérült meg, ami után meg is kellett műteni. A következő jerezi futamon rajthoz szeretett volna állni, de végül úgy döntött, nem vállal felesleges kockázatot és kihagyja az Andalúz Nagydíjat. Egy héttel később érkezett a hír, hogy a spanyol karjában lévő törést stabilizáló titániumlemez megsérült, emiatt újabb műtéten esett át Marquez, így pedig az előző brnói futamon sem indult. A mai napon a Honda bejelentette, hogy a soron következő osztrák futamot sem vállalja a világbajnoki címvédő, akit ismét Stefan Bradl helyettesít. A csapatfőnök Alberto Puig szavait a Motorsport.com idézi:

„A következő hétvégén is Bradl versenyez velünk, egy olyan nehéz pályán, mint a Red Bull Ring. Reméljük, hogy Alex Marquez tovább fejlődik, és sokat sikerül előrébb lépnie. Jobban meg kell értenie a motort és a gumikat, még mindig van velük pár problémája. Stefannal még eldöntjük, hogy tovább tesztelünk, vagy valami más stratégiával vágjunk neki a hétvégének.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: