Jegyek

Megkezdődött a felkészülés a Pata Hondánál

Superbike
Megkezdődött a felkészülés a Pata Hondánál
2015.01.15. 11:06
A Superbike világbajnokságon elsőként a Pata Honda versenyzői ülhetnek fel motorjukra tesztelés céljából. Sylvain Guintoli és Michael van der Mark tegnap már Portimaóban köröztek, előtte viszont túl kellett esniük egy sor fizikai teszten, ahol megvizsgálták, milyen formában is vannak valójában.
 
A Pata Honda teljesen új felállásban vesz részt idén a Superbike-ban. A kategória számára új érát két friss világbajnokkal, Sylvain Guintolival és Michael van der Markkal kezdik. A frissen összeállt duó hétfőn az Angol Sportintézetben (English Institute of Sport) számos fizikai teszten esett át több hondás versenyzővel együtt. A Londonhoz közeli intézetben tapasztaltakról néhány gondolatot is megosztottak alakulatuk hivatalos honlapján, a patahonda.com-on.

„A hétfői nap fantasztikus lehetőség volt arra, hogy leporoljam magam a tél után. Mikey-val is nagyszerű volt együtt lenni, ahogyan a többi Honda-versenyzővel is, felkészülve újra a versenyzésre. Igazán érdekesek voltak a tesztek, amiket végrehajtottunk, remek mód így kezdeni a szezont” – vélekedet Guintoli, aki arra készül, hogy a CBR1000RR SP nyergében megvédje világbajnoki címét.

Csapattársa, a kategóriaújonc van der Mark így nyilatkozott: „A hétfői egy jó nap volt, annak ellenére is, hogy elég hosszúra nyúlt, valamint jó volt elkezdeni a harcot Sylvainnal! Jól éreztük magunkat, és úgy vélem, javult az általános fittségem, mióta legutóbb itt jártam.” A versenyzők szavaiból tehát baráti légkörre lehet következtetni csapaton belül.
 
Guintoli és vd Mark tegnap kezdték meg háromnapos portimaói tesztjüket, arról azonban egyelőre nincs információnk, miként sikerült a portugál kiruccanás első felvonása. A tesztprogram innentől kezdve viszonylag sűrű lesz számukra, hiszen jövő hét elején már Aragónban gyakorolnak két napig a KRT-vel, a Grillini Kawasakival és a Red Devils Romával kiegészülve. A hónapot Jerezben zárják majd 26-a és 28-a között, ahol már még népesebb társasággal karöltve élvezhetik a motorozást.    
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: