Jegyek

Michelisz, a nyomkereső

WTCR
Michelisz, a nyomkereső
2013.03.22. 19:39
Írhatnám azt is, hogy egy kör Michelisszel, de a végére nagyon berágnátok, ugyanis ez a kör másfél órás volt, autó nélkül, gyalog. Egy átlagember féltávon simán összeesett volna, Norbi és viszont fitten olvasta a nyomokat és a kerékvetőket, mintha csak egy magazint nézegetne a tranzitban.
 
Nem is gondolná az ember, mennyi minden apróság árulkodik egy aszfaltozott versenypályán a helyes ívekről, féktávokról és a lehetséges hibafaktoroktól. Winettou sírva pörögne a hátán a receptért, ugyanis ez lassan menne csukott szemmel is. Fontos a pályabejárás, érdemes lejattolni személyesen is az épített elemekkel, hiszen a pályán a felújított kerékvetők, műfüves szakaszok bizony okozhatnak meglepetést. Monza nagyon gyors, ha itt elszállsz akár egy egérlövedéken is, hamar nullázható a csodaautód.

Egyik kedvenc helyszínünk ez, főztünk itt pacalt parabola antennán döbbent arcok előtt, tömtünk itt már galambot BMW-vel, Norbi itt futamot is nyert még a SEAT Eurocupban, vagyis mindent tudunk róla, de mégsem mindent. Az egyik legegyszerűbb vonalvezetés, és mégis az egyik legnehezebb. Nagyon gyors kanyarok, óriási féktávok, hatalmas végsebesség ettől lesz egzotikus a legjelentősebb történelemmel bíró pálya.

Most szépen veszek két mázsa fénymagot, egy kis kukoricát, búzát, az ínyencek kedvéért egy raklap tubifexet is, és ha lemegy, a nap belököm a halózást gridre. Ha az összes galamb ott van és jól laktak, akkor udvariasan megkérem őket, húzzanak most el. Barátkozzanak a vadludakkal, csőrözzenek környék összes a menyétjével, és csócsáljanak napalmot, ahogy Ricsi mondaná. Egy kérést hagyok a végére is: mindezt ne itt, és ne vasárnap.

Hess, ha mondom!
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: