Jegyek

Mir: „A Suzukival lehet harcolni a világbajnoki címért”

MotoGP
Mir: „A Suzukival lehet harcolni a világbajnoki címért”
2020.09.02. 20:57
Optimista a spanyol versenyző.
 
Joan Mir szezonja remekül alakul a spielbergi versenyek óta, ugyanis a spanyol egy második, illetve egy negyedik helyet szerzett az osztrák fordulók során, és úgy érzi, hogy az idei Suzukival képes lesz akár a világbajnoki címért is küzdeni. Szavait a Motorsport.com és a Crash.net szakoldalak idézik: „Persze, hogy harcolhatunk a címért. Remek motorunk van, és a lóerőhátrány sem akadályozott meg minket Spielbergben abban, hogy a győzelemért harcoljunk. A motorunk egyensúlya nagyon jó, és emiatt büszke vagyok a csapatra.”

Alex Rins azért ennyire nem elégedett, de ő is érzi, hogy óriási az előrelépés: „Természetesen boldognak kell lennem, mert nagyot léptünk előre Ausztriában. Kissé balszerencsések voltunk, mert Joan a piros zászló miatt nem szerezhette meg az első futamgyőzelmét, de a ritmusunk nagyon rendben volt. Nekem sajnos a második rajt nem sikerült a legjobban, de elégedettnek kell lennünk. Jól éreztem magam, de a vállam eléggé fájt a verseny végére, viszont talán a pihenéssel Misanóra már jobban leszek. Nagyon várom a folytatást.”

Davide Brivio, a Suzuki csapatfőnöke is nagyon elégedett: „Zsinórban a harmadik pályán vagyok versenyképesek. Tökéletesen látszik, hogy nagy potenciál rejlik a motorunkban és a versenyzőinkben egyaránt.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: