Jegyek

Monteiro: „Már most kényelmesen érzem magam”

WTCR
Monteiro: „Már most kényelmesen érzem magam”
2014.02.16. 16:09
Amint arról mi is beszámoltunk, a Honda túraautó-világbajnoki csapata az elmúlt napokban egy újabb sikeres tesztet teljesített Barcelonában a 2014-es szezonra való felkészülés jegyében. Tiago Monteiro, a JAS Motorsport portugál versenyzője elmondta: sok munka vár még rájuk, de már most remekül érzi az új Civicben.
 
A Honda keddtől péntekig második tesztjét teljesítette: Aragónt követően ezúttal Barcelona volt a helyszín. Az idő nagy részében ezúttal is a hihetetlen mennyiségű tapasztalattal rendelkező 2009-es világbajnok, Gabriele Tarquini vezethette a TC1-es Civicet, ám csapattársa, Tiago Monteiro is szerephez jutott. A Forma-1-et is megjárt portugál pilóta rendkívül pozitívan értékelte saját sajtóanyagában a katalán versenypályán lezajlott körözést: „Keményen dolgoztunk, fejlődtünk, teljesítettünk néhány versenyszimulációt, s úgy gondolom, megfelelő irányba haladunk” – nyilatkozta a tavaly egy győzelmet arató Monteiro. „Most folytatnunk kell az autó megértését és az alkalmazkodást, de én már most kényelmesen érzem magam.”
 
A versenyző szavaiból is érezhető, s a hivatalos tájékoztatások is arról szólnak, hogy gyakorlatilag hiba nélkül teljesítette a Honda az újabb tesztet, amely mindenképp biztató a rendkívül sok szabályváltozást hozó idény előtt. A rengeteg megtett kilométer során pedig nagy mennyiségű adatot sikerült gyűjteniük, amelyet természetesen alaposan kielemeznek a következő, február 26. és 28. közé tervezett gyakorlás előtt, amelyre a kalendáriumba újonnan bekerülő Paul Ricard versenypályán kerül majd sor. „Még mindig sok a dolgunk a szezon első versenye előtt” – mondta Monteiro. „A programunk számos tesztet tartalmaz, s úgy gondolom, jó szintet fogunk elérni a bajnokság kezdetére. Az egész csapat rendkívüli munkát végzett.”
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: