Jegyek

Morbidelli beszélt az új szerződéséről, céljáról és a...

MotoGP
Morbidelli beszélt az új szerződéséről, céljáról és a jövőbeni csapattársáról
2020.07.15. 15:30
Örülne, ha Rossi oldalán versenyezhetne jövőre, és mindent megtesz azért, hogy dobogóra álljon idén az olasz.
 
Nemrég kiderült, hogy Franco Morbidelli további két évre még a Petronas Yamaha versenyzője lesz, azonban csapattársát még nem jelentették be, de a hírek szerint már csak formalitás a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi bejelentése. Morbidelli a hétvégén kezdődő MotoGP-szezon előtt a Crash.net szakoldalnak beszélt

Az új szerződésről: „Nagyszerű első szezonom volt a csapattal, és maradhatok további két évre, aztán meglátjuk hogyan alakul. De amit most tudok mondani, hogy remekül érzem magam itt, mivel minden partnerünkkel jó a kapcsolatunk, különösen a Yamahával, szóval örülök, hogy folytathatom a MotoGP-ben az SRT-vel. A motorról még nem mondhatok semmit, mert én sem tudom, milyen lesz.”

Ha Rossi lenne a csapattársa: „fantasztikus történet lenne, mivel Vale vezetett be a versenyzés világába. A legtöbb dolgot tőle tanultam a motorversenyzésről, szóval nagyon jó lenne, de nem beszélhetek sokat erről, mivel még semmi sincs tisztázva. Meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok, aztán talán többet tudok mondani.”

Az idei céljairól: „Ahogy mindig is mondtam, a célom az, hogy javítani tudjak az előző évi eredményeimen. Tavaly jobban mentem, mint az első évemben a MotoGP-ben, és remélem, hogy idén még jobban tudok teljesíteni. Az igazság az, hogy nincs nagyon sok tapasztalatom a Grand Prix versenyzés terén, mivel én máshonnan jöttem, és 2019 mindössze csak a hatodik évem volt ezren a téren. Így hát van még mit tanulnom, és a lehető legtöbbet akarom kihozni a legrövidebb idő alatt. Ami azt jelenti, a dobogós helyekre is megvan az esély, hiszen egy jó motor van alattam és egy jó csapat mögöttem.Mindent meg is fogok tenni érte, aztán meglátjuk, hogy elég leszek-e hozzá.”

Fotó: MotoGP Media
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: