Jegyek

Nakagami a győzelemért is küzdeni fog vasárnap

MotoGP
Nakagami a győzelemért is küzdeni fog vasárnap
2020.08.22. 21:28
Nem feltétlen azért megy, de ha a legkisebb esélyét is látja ennek, mindenképp megpróbálja megnyerni a futamot a japán.
 
Takaaki Nakagami eddig nagyszerűen megy a MotoGP Stájer Nagydíján, ráadásul az LCR Honda versenyzője a szombati időmérő edzésen a második helyet szerezte meg, amivel lehetősége adódott arra, hogy megszerezze élete első dobogós helyezését, ám ha a győzelemre is lesz esélye, nem fog lazsálni a japán – szavait a Crash.Net szakoldal idézi:

„Eddig teljesen elégedett vagyok a hétvégével, már az első szabadedzéstől kezdve konstansnak tűntünk, aztán a körülmények megváltoztak a délutánra, és ma is, ennek ellenére jók voltunk és mindig az első öt között zártunk, ami teljesen megfelelő. Dolgoztunk a versenytempón a negyedik edzésen, de még mindig hiányzik egy pár tized körönként. Ugyanakkor folytatjuk a munkát és remélem, hogy estére azért egy jobb beállítást össze tudunk hozni.”

„A MotoGP-ben nagyon szorosak a köridők, mindenki közel van, ezért fontos, hogy az első vagy a második sorból rajtolj, ami nekem még eddig még nem sikerült. Ebben az évben még nem jutottam a harmadik sornál előrébb. Viszont mindig beférek a top10-be, és most egy nagyon jó esélyünk van arra, hogy dobogós helyezést szerezzünk. Nem feltétlenül a győzelem a cél, de ha arra is van esély, természetesen megpróbáljuk.”

Fotó: MotoGP Media
 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: