Jegyek

Norris: „A verseny a legnagyobb gyengeségem”

F1
Norris: „A verseny a legnagyobb gyengeségem”
2020.06.17. 13:17
Bár a szimulátorban is rengeteget gyakorol, a McLaren versenyzője még mindig úgy érzi, hogy a futamokon nem tud száz százalékon teljesíteni.
 
Lando Norris 2019-ben lett a Formula-1 versenyzője a McLaren csapatánál, ahol Carlos Sainz oldalán kellett bizonyítania. A brit a szezon alatt 49 pontot szerzett, eddigi legjobb eredménye két hatodik hely Bahreinből és Ausztriából. Norris nemrég a német RTL-nek mesélt arról, hogy hiába a rengeteg szimulátoron való gyakorlás, a verseny továbbra is a legnagyobb gyengesége egy hétvégén:

„Nem fogom rejtegetni a titkaimat. Az olyan dolgok, mint egy verseny, egyike a legnagyobb gyengeségeimnek. Semmi borzalmas, de itt bármi megtörténhet, sok pontot szerezhetsz, de ugyanakkor veszíthetsz is. Plusz ez a hétvége leghosszabb szakasza, tehát benne van az, hogy hibázhatsz. Nem csak egy dologban kell fejlődni. Konzisztencia, okosnak kell lenni a bokszkiállásoknál, spórolni a gumikkal és az akkumulátorral is jól kell bánni. Ezek kis dolgoknak tűnnek, de egyben kell nézni.”

Fotó: McLaren Media Centre
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: