Jegyek

Oliveira jövőre feleségül veszi saját mostohahúgát

MotoGP
Oliveira jövőre feleségül veszi saját mostohahúgát
2020.09.01. 18:12
A portugál motoros szerelmi életének története nem mindennapi.
 
Olyan büszke vagyok rád szerelmem, és ez még csak a kezdet. Mindig veled leszek” – írta Andreia Pimenta, Miguel Oliveira mostohahúga Instagramra, miután a portugál motoros megszerezte élete első királykategóriás futamgyőzelmét.

A Tech3 KTM versenyzője még fiatal korában ismerte meg édesapja második feleségének lányát, Andreiát, akivel természetesen semmilyen vérségi kapcsolata nincs, azonban már tizenéves koruk óta ismerik egymást, a hosszú időn át tartó barátságukból pedig szerelem lett, melyet jó darabig titokban is tartottak. Oliveira nyilatkozatát erről az amp.news.com idézi:

 „Sokáig barátok voltunk, hiszen együtt nőttünk fel. Aztán viszont rájöttünk, hogy több van közöttünk, mint barátság, és egy nagyon erős szerelmi kapocs jött létre közöttünk.”

Tavaly aztán jött az eljegyzés, melyre így reagált Pimenta: „Ez a nap örökké az egyik legfontosabb lesz az életemben. Igent mondtam!”

„Kedves barátaim! Meg akarom osztani veletek ezt a hírt, ugyanis ma letetettem a térdem életem egyik legfontosabb kanyarjában, és egy karcolás sincs rajtam. Igent mondott!”
- írta Oliveira.

A portugál emellett az első győzelmét, valamint kettejük esküvőjének halasztását is megemlítette: „Már egy ideje éreztem, hogy meglehet a győzelem, mert ott volt a potenciál, de most végre sikerült, és ez hatalmas lendületet ad.”
„Idén akartunk összeházasodni, de versenyeznem kellett azon a hétvégén, így halasztanunk kellett jövőre.”


Az esküvőre egyébként Miguel apja, Paulo Oliveira is áldását adta: „Örülök annak, hogy a fiam feleségül veszi élete szerelmét.”

Fotó: andreaiaspp Instagram
 
Írta:

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2020  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: