Jegyek

Olvasóink 87 százaléka szerint a Chevrolet lesz idén a...

WTCR
Olvasóink 87 százaléka szerint a Chevrolet lesz idén a legjobb autó a WTCC-ben
2013.02.24. 12:14
Oldalunk új „szavazás” funkciójának köszönhetően innentől kezdve rendszeres időközönként ki tudjuk kérni Olvasóink véleményét a legfontosabb és legaktuálisabb autó- és motorsportokkal kapcsolatos kérdésekben, így megtudhatjuk, Ti mit gondoltok egy-egy fontosabb kérdés kapcsán.
 
Legutóbb épp azt a kérdést szögeztük Nektek, hogy szerintetek „Melyik autó lesz a legjobb idén a WTCC-ben?”

Úgy tűnik, vagy túl könnyűt kérdeztünk, vagy egyszerűen csak ekkora az összhang köztetek, de az biztos, hogy elég egyértelmű végeredményt hozott ez a szavazás. A beérkezett 5771 szavazat közül 4999 a Chevrolet-t jelölte meg válaszként, ami a szavazatok 87 százalékát jelenti.

A 2. helyen a Honda végzett 650 szavazattal (11%), majd a Lada, a BMW és a SEAT következett a sorban, 71, 39, illetve 12 vokssal.
A Lada több szavazatot kapott, mint a BMW és a SEAT
 
A P1race olvasói szerint tehát a Chevrolet gyári kivonulása ide vagy oda, bizony idén is az amerikai márka autói jelentik majd a fő mércét a többiek számára, és ők lesznek a fő favoritok a 2013-as világbajnoki címért folytatott versenyfutásban.

Mindez nyilván azt is jelenti, hogy Olvasóink többsége ketté tudta választani vágyálmait és a realitást, hiszen a Zengő Motorsport magyar pilótája, Michelisz Norbert idén köztudottan egy gyári fejlesztésű Hondával fut majd, így ha Olvasóink a szívükre hallgattak volna, akkor vélhetően a Honda végzett volna a szavazás élén ugyanilyen fölénnyel (lásd: a TouringCarTimes nem régi szavazása, melyben a szurkolók a BMW-t választották a tavalyi év legjobb autójának a Chevrolet-vel szemben).     

Következő szavazásunkban arról mondhatjátok el a véleményeteket, örülnétek-e neki, ha Kiss Pál Tamás rajthoz állna a WTCC idei hungaroringi futamán (lásd jobb oldali menüsáv).
Írta:
WTCC   Chevrolet   Honda   Lada   BMW   SEAT

A Te véleményed?

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges!

Hozzászólások
 
Partnereink:
Pole pozícióba hozunk!
E-mail:
info@p1race.hu
www.p1race.hu
www.p1race.com
©  2022  www.p1race.com   Minden jog fenntartva
web:
grafika: